Şehit Sait KORKMAZ Anaokulu
ŞEHİTLİK MAH. 475 SK. NO 16 BULANIK / MUŞ
04363112025

VİZYON

Türkiye”yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim etkinliğinin bir parçası olarak Muş ilinin Bulanık ilçesinde, okul öncesi eğitim alanında örnek okul olmak temel amacımızdır.

MİSYON

Biz; bütün öğrencilerimizin Atatürk ilkelerine bağlı,laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk Kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, zoru başarmanın kolay, imkansızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, doğayı ve hayvanları seven ve koruyan bireyler olarak yetiştirmeleri için varız.

Öğretim Şekli :

Saat Başı